ευεργετικές ιδιότητες του νερού σε συνδυασμό με φυσικά προϊόντα. Στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτές τις αρχαίες, αλλά πασίγνωστες τελετουργίες, για να απολαύσετε μία χαλαρωτική, καταπραϋντική εμπειρία πλήρους ανάπλασης.

, ακρόπολη, πλάκα, ξενοδοχεία στην αθήνα ελλάδα, ξενοδοχεία 5 αστέρων στην αθήνα, ξενοδοχείο στην αθήνα, starwood αθήνα, φωτογραφίες της αθήνας, βίντεο αθήνα, συλλογή, φωτογραφία, εικόνα, άλμπουμ" /> ευεργετικές ιδιότητες του νερού σε συνδυασμό με φυσικά προϊόντα. Στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτές τις αρχαίες, αλλά πασίγνωστες τελετουργίες, για να απολαύσετε μία χαλαρωτική, καταπραϋντική εμπειρία πλήρους ανάπλασης.

| Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Αθήνα | Συλλογή Φωτογραφιών και Βίντεο" /> <p>Ή, όπως λέγεται στα Λατινικά: "Sanum Per Aqua". Οι πρόγονοί μας είχαν κατανοήσει πλήρως τις <strong>ευεργετικές ιδιότητες του νερού σε συνδυασμό με φυσικά προϊόντα.</strong> Στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτές τις αρχαίες, αλλά πασίγνωστες τελετουργίες, για να απολαύσετε μία <strong>χαλαρωτική, καταπραϋντική εμπειρία πλήρους ανάπλασης. </strong></p> | Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Αθήνα | Συλλογή Φωτογραφιών και Βίντεο
View Information
Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens
1 Vasileos Georgiou A’ str., Syntagma Square · Athens105 64 · Greece 
· Τηλ.:
+30 210 3330000
· Fax:
+30 210 3228034
· Central Reservations: +1 800 3253589
Τοπική Ώρα:
16:45
· Καιρός:
Λίγες νεφώσεις,
28 °C / 82 °F
· Στείλτε μας E-mail · Live Webcam
Άφιξη
#
Αναχώρηση
#
Δωμάτια
Ενήλικες ανά δωμάτιο
Παιδιά ανά δωμάτιο.