Συνεδριάσεις στο Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

1 Vasileos Georgiou A’ str.  •  105 64 Athens  •  GR  •  Τηλέφωνο: ‎(30)(210) 3330 000
Επικοινωνία: Aris Lefas, aris.lefas@starwoodhotels.com, Director of Sales & Conference Services, ‎(30)(210) 3330 000
Γλώσσα

Business Center

Κέντρο γραμματειακής υποστήριξης σε 24ωρη βάση για κάθε επαγγελματική ανάγκη, με μεγάλο εύρος εργασιών και εξειδικευμένες υπηρεσίες. Επιπρόσθετα με τις υπηρεσίες γραμματείας και μετάφρασης, διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι φιλοξενούμενοί μας μπορούν να επιλέξουν από μία σειρά υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, αυτές που τους διευκολύνουν. Παρέχεται επιπλέον τεχνολογική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο, ώστε να μένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους, την οικογένειά σας ή να φροντίζετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καθόλη τη διάρκεια της παραμονής σας εδώ.

- Δωμάτια: €10/ημέρα
- Αίθουσες Συναντήσεων: €10/ημέρα
- Κοινόχρηστοι Χώροι: Δωρεάν
- Business Center: Δωρεάν

Σύγχρονο Στούντιο Γυμναστικής

Ένα υπερσύγχρονο κέντρο γυμναστικής που προσφέρει ποικίλες δυνατότητες για ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα άσκησης. Στο χώρο κάτω από την υποδοχή του ξενοδοχείου, στις εγκαταστάσεις του GB Spa, το γυμναστήριο διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα Life Fitness® για καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις και ενδυνάμωση, εξοπλισμένα με επίπεδη οθόνη τηλεόρασης. Η πρόσβαση στους επισκέπτες του ξενοδοχείου είναι δωρεάν.

GB Spa

Στην καρδιά του ιστορικού ξενοδοχείου, το πολυβραβευμένο GB Spa καλωσορίζει τους εκλεκτούς του καλεσμένους με μία φρέσκια, πρωτοπόρο προσέγγιση για την επίτευξη της ευζωίας. Από τις αρχαίες ολιστικές τελετουργίες έως τις καλύτερες σύγχρονες μεθόδους φροντίδας του δέρματος, κάθε περιποίηση και εξατομικευμένη αγωγή υπόσχεται να ικανοποιήσει, να καταπραΰνει και να αναζωογονήσει, υπόσχεση που πραγματοποιεί.

Υπηρεσίες Θυρωρείου

Η ομάδα θυρωρείου είναι πάντα στη διάθεση σας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα. Κάθε μέλος της ομάδας είναι δίγλωσσο και πιστοποιημένο για να καθοδηγήσει ορθά τον επισκέπτη. Από κράτηση τραπεζιού για γεύμα έως ιδιωτικές ξεναγήσεις, ανταποκρίνεται με ετοιμότητα, ακρίβεια και επαγγελματισμό. Απευθυνθείτε σε αυτήν για την ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες λιμουζίνας, εισιτήρια παραστάσεων ή αθλητικών γεγονότων και ό,τι ακόμη αφορά στην εξερεύνηση της πόλης.

Υπηρεσία Μπάτλερ

Όλοι οι φιλοξενούμενοι πελάτες του ξενοδοχείου που διαμένουν στους ορόφους 6 και 7 του ξενοδοχείου, όπως και αυτοί που διαμένουν σε οποιαδήποτε από τις σουίτες μας, απολαμβάνουν πολλά επιπλέον προνόμια, όπως το εξαιρετικό προνόμιο υπηρεσίας προσωπικού βοηθού, σε 24ωρη βάση. Οι Προσωπικοί Βοηθοί (Μπάτλερ) θα σας περιμένουν με την άφιξή σας, για να σας υποδεχτούν προσωπικά και να σας βοηθήσουν αμέσως σε ό,τι χρειαστεί.