Συνεδριάσεις στο Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

1 Vasileos Georgiou A’ str.  •  105 64 Athens  •  GR  •  Τηλέφωνο: ‎(30)(210) 3330 000
Επικοινωνία: Aris Lefas, aris.lefas@starwoodhotels.com, Director of Sales & Conference Services, ‎(30)(210) 3330 000
Γλώσσα

Ξενοδοχείο King George
Απο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: 0χλμ
Ακριβώς δίπλα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στέκεται η θυγατρική ιδιοκτησία, το ξενοδοχείο King George. Ένα ιστορικό κτίριο, με χαρακτηριστικό την ακαταμάχητη αίθουσα χορού Ballroom, η οποία μπορεί να διαμορφωθεί για κάθε περίσταση, από γάμους και δεξιώσεις έως παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Το Μουσείο της Ακρόπολης
Απο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: 1.3χλμ
Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, με συνολική έκταση 25.000τ.μ.. από την οποία τα 14.000 τ.μ. αποτελούν εκθεσιακό χώρο, παρέχει υπερσύγχρονη υποδομή και ανέσεις, εφάμιλλες ενός διεθνούς μουσείου του 21ου αι.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Απο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: 2χλμ
Ένα χαρακτηριστικό δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής & διεθνούς αρχιτεκτονικής συμμετείχαν στη διαμόρφωση του εξαίρετου κτιρίου, ώστε να προσφέρει την κατάλληλη υποδομή για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις & για τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων υψηλών προδιαγραφών.

Το Μουσείο Μπενάκη
Απο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: 550μ
Το Μουσείο Μπενάκη συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα ιδρύματα της χώρας, που συνέβαλαν στον εμπλουτισμό των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους. Ορισμένα τμήματα του κτιρίου του μουσείου, όπως η ταράτσα με θέα τον Εθνική Κήπο, προσφέρονται προς ενοικίαση για εκδηλώσεις.

Το Ζάππειο
Απο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: 750μ
Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και ο εκθεσιακός χώρος του Ζαππείου, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Ευρώπη, σε κοντινή απόσταση από τη μυθική Ακρόπολη. Ο χώρος περιβάλλεται από 200 στρέμματα πράσινου και διαμορφωμένων κήπων με σιντριβάνια και 70 νεοκλασικά γλυπτά.

Το Κτήμα Νάσιουτζικ
Απο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: 19χλμ
Ένα ξεχωριστό κτήμα 80 στρεμμάτων, σ’ έναν επιβλητικό κατάφυτο λόφο με δέκα εσωτερικούς κλειστούς χώρους που διαθέτουν από τραπεζαρίες για μικρό αριθμό συνδαιτυμόνων έως 1000 τ.μ. συνεδριακό κέντρο. Το κτήμα περιστοιχίζεται από κήπους με τέσσερις πισίνες, πάρκινγκ 1000 αυτοκινήτων και ελικοδρόμιο.